Produkty pro recept na špinavé brýle (40)

Gentiana Borůvka - ČERVENÉ OVOCE

Gentiana Borůvka - ČERVENÉ OVOCE

Obsahuje méně než 2 % alkoholu. Marmeláda Myrtille Gentiane je fascinující fúzí divokosti a jemnosti, spojující odvážnou a sladkou chuť borůvek s jemnými a zemitými tóny kořene gentiany. Tato jedinečná a sofistikovaná marmeláda svědčí o umění kombinace chutí, což vede k pomazánce, která nabízí symfonii chutí na jazyku.
Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Druhý chod, který vyjadřuje všechny vůně našeho moře, mistrovsky reprezentovaný jednou z nejoblíbenějších surovin: mečounem. Lahodné závitky, které skrývají spoustu pochoutek, pokryté chutnou strouhankou, které si můžete vychutnat spolu s dobrým přílohou.
Zimní křen - Sušená žlutá raketa, Barbarea vulgaris, zimní křenová bylina

Zimní křen - Sušená žlutá raketa, Barbarea vulgaris, zimní křenová bylina

Vysoce kvalitní bylina zimního křenu na velkoobchod. Běžný křen se používá jako léčivá rostlina. Nadzemní části rostliny se sbírají pro léčebné účely. Jeho listy jsou bohaté na askorbovou kyselinu a jeho semena jsou bohatá na thioglykozidy. Křen má hojivé a diuretické účinky a stimuluje chuť k jídlu. Používá se jako antiskorbutický prostředek. Stonky, listy a květenství, které se sklízí během kvetení, se používají jako léčivá surovina. Polévky, pyré a přílohy se připravují z zelených částí běžného řepky. Většinou se v kuchyni používají mladé listy a nerozkvetlá květenství řepky. Jeho listy chutnají trochu jako hořčice. Zajišťujeme sušení našich produktů, které splňuje všechny požadavky na zachování maximálního množství užitečných látek. Země původu - Ukrajina Typ: Konvenční Část rostliny: Bylina Množství: až 30 tun ročně Balení: Podle potřeby
List šalvěje - HoReCa

List šalvěje - HoReCa

Salvia officinalis se široce používá v kuchyni jako koření. Sušená tráva se přidává do polévek a hlavních jídel, stejně jako na koláče a další kulinářské výrobky, mezi které patří vejce-rýže, zelí, maso. Použití pro Svačiny, hlavní jídla, nápoje, sladká jídla. Chuť Pikantní, hořká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 13 Sacharidy (g / 100g)… 61 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 410
Escargot II OG, Kořenící směs - Kořenící směs s mnoha bylinkami pro bylinkové máslo, dipy a mnoho dalšího

Escargot II OG, Kořenící směs - Kořenící směs s mnoha bylinkami pro bylinkové máslo, dipy a mnoho dalšího

Escargot II OG Koření směs Šťavnaté steaky, srdnaté rybí pokrmy, grilovaná zelenina, čerstvě upečený chléb - je jen málo toho, co se s jemně ochuceným bylinkovým máslem nestane ještě o něco rafinovanějším. Vytvořte si vlastní bylinkové máslové kreace s naší praktickou kořenící směsí s mnoha bylinkami a nádechem česneku. Bez přidaného glutamátu Hela. Jsme váš kompetentní partner pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a Food Service, jak pro řemeslo, tak pro průmysl. Hela byla založena v roce 1905. Dnes se náš tým skládá z více než 600 angažovaných a kvalifikovaných kolegů z nejrůznějších oblastí. S 10 pobočkami po celém světě zásobujeme více než 30 000 spokojených zákazníků ve více než 70 zemích. Kromě našeho standardního sortimentu vyvíjíme také produkty individuálně podle požadavků zákazníků. E-mail: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu
Sungrì. Kukuřičné tyčinky - Bezlepkové křupavé kukuřičné grissini

Sungrì. Kukuřičné tyčinky - Bezlepkové křupavé kukuřičné grissini

Křupavé kukuřičné tyčinky bez lepku, vhodné pro osoby s intolerancí na lepek, celiaky nebo pro ty, kteří se rozhodli lepek ze své stravy vyřadit. Skvělá bezlepková pochoutka, ideální k zakousnutí v každém okamžiku dne. Vyrobeno bez mléka.
Rillettes z Černého Vepře z Bigorre 180G

Rillettes z Černého Vepře z Bigorre 180G

Naše rillettes z černého prasete z Bigorre zvýrazňují charakteristické chutě tohoto výjimečně tučného prasete z Pyrenejí, s kouřovou chutí 100% přírodního a autentického masa.
List kopřivy

List kopřivy

Kopřiva nebo pálivá kopřiva má vědecký název Urtica dioica. Různé části rostlin, jako jsou listy, stonky nebo kořeny kopřivy, mohou být drceny a používány na prášky, tinktury, krémy a čaje. Lidé používají kopřivu po staletí jako bylinný lék. Současný vědecký výzkum podporuje potenciální zdravotní přínosy této rostliny. Kopřiva je známa tím, že snižuje záněty, léčí sennou rýmu, snižuje krevní tlak a pomáhá kontrolovat hladinu cukru v krvi.
Vinný broskev - ČERVENÉ OVOCE

Vinný broskev - ČERVENÉ OVOCE

{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Připraveno s 55 g ovoce na 100 g hotového výrobku.","Dont sucres 54 g":"Z toho cukry 54 g","Ingrédients et allergens:":"Složení a alergeny:","Poids:335g":"Hmotnost: 335 g","Glucides 56 g":"Sacharidy 56 g","Pêche de Vigne est une délicieuse confiture de fruits qui capture l’essence des pêches de vigne.":"Broskev z vinice je lahodná ovocná marmeláda, která zachycuje esenci broskví z vinice.","Mat ères grasses < 0.5 g":"Tuky < 0,5 g","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g","Le profil aromatique de cette confiture exquise se caractérise par les notes sucrées et succulentes des pêches du vignoble mûries au soleil, connues pour leur goût unique et intense.":"Aromatický profil této vynikající marmelády se vyznačuje sladkými a šťavnatými tóny sluncem zralých broskví z vinice, známých svou jedinečnou a intenzivní chutí.","Teneur totale en fruits:":"Celkový obsah ovoce:","Energie 1006/237 kJ kcal":"Energie 1006/237 kJ kcal","Sel 0.01 g":"Sůl 0,01 g","Proteins 0.6 g":"Bílkoviny 0,6 g","UGS:3 455 149 000 584":"UGS: 3 455 149 000 584","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Průměrné nutriční hodnoty na 100 g","Pêche De Vigne, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Broskev z vinice, cukr, citronová šťáva, zahušťovadlo: jablečné pektiny."}
Sušené celerové listy - HoReCa

Sušené celerové listy - HoReCa

V Řecku existoval skutečný kult celeru. Byl zobrazen na mincích, vítězové olympijských her byli zdobeni věnci z této rostliny, během svátků zdobili své domovy. V kuchyni se celer používá jako přísada do různých pokrmů, protože všechny části této rostliny mají silnou kořeněnou vůni. Používá se v polévkách a přílohách. Použití pro Saláty, omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, rybí jídla, přílohy. Chuť kořeněná, hořkosladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 13 Tuky (g / 100g)… 1,5 Sacharidy (g / 100g)… 30 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 190